Over ons


Waarom CFZ?

 

Ruimte voor talent Het Cellofestival Zutphen is een tweejaarlijks internationaal cellofestival, dat gedurende vijf dagen een bijzondere ontmoetingsplaats is voor cellisten en andere muziekliefhebbers uit de hele wereld. Het is een bron van inspiratie. Het cellofestival wil uitgroeien tot hét festival voor jonge cellisten die inspireren door een variëteit aan stijlen en vaardigheden te laten zien en horen. Maar misschien nog meer door hun enthousiasme en toewijding! Krachten bundelen En belangrijk aspect van het festival is, dat het samen met de Cello-Academie Zutphen aan deze missie werkt:  internationaal jong talent het podium geven, solo én in ensembles, ondersteund door hun meesters.

 

Made in Zutphen 

 

Cellofestival draagt het predicaat ‘Made in Zutphen’ en streeft er naar om het festival nog meer in te bedden in de stad door overheid, ondernemers en onderwijs verder te betrekken bij de toekomst van het festival. Wij willen met het cellofestival bijdragen aan de vernieuwing van het cultuuraanbod in de stad en de stad daardoor aantrekkelijk maken voor haar (toekomstige) inwoners en bezoekers. Onmisbaar en onvergetelijk Het cellofestival Zutphen is een feest voor iedereen die zich wil laten raken door muziek en zo tot zichzelf wil komen in een idyllische binnenstad. Voor jonge musici is het festival een onmisbare schakel in hun ontwikkeling, voor vrijwilligers en bezoekers een onvergetelijke belevenis. Wij willen dit voor de toekomst veilig stellen. Vrijwilligers Het cellofestival Zutphen is een organisatie die draait op vrijwilligers waar het kan en professionals waar nodig. Om mee te kunnen gaan in de ontwikkelingen is dit nodig. Vriendschap is onze verbindende kracht.

 

Bestuur

 

 

Ties Hartman, penningmeester

Emmy Mijnhout, secretaris

Jeroen den Herder, bestuurslid

 

Festivalteam

 

Jeroen den Herder, artistiek programma

Mari Plooij, productie & uitvoering

Wouter Craandijk, productie & uitvoering

Petra Bennis, productie & uitvoering ‘alle leeftijden’

Emmy Mijnhout, ticketing & informatiepunt

Mies van der Schuyt, vrijwilligers & gastvrijheid musici

Leonore Sonn, vrijwilligers &  gastvrijheid musici

Ties Hartman, financiën, vrienden, partners & sponsors

Melinda Stroeve , bezoekers & communicatie

 

Vrijwilliger zijn

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, die zowel in de voorbereiding als in de uitvoering hun handen uit de mouwen kunnen steken. Het festival vraagt om mensen, met organisatiekracht. Wilt u ons team komen versterken met uw ervaring en kwaliteiten, dan kan dat op vele manieren. In overleg met onze coördinatoren zoeken we naar wat u wilt en wat wij nodig hebben.