Vrienden


Vrienden tafel – Arrangement

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u voorafgaand aan ‘de grote podium’-serie in de Hanzehof een tafel boeken aan de vriendentafel in Restaurant By Chiel. Festivalgangers en musici ontmoeten elkaar daar en kunnen daar samen met elkaar eten in een informele festivalsfeer.

Tussen 17.30 en 19.30. Prijs 25,00 euro per couvert.

Restaurant By Chiel, Burgemeester Dijckmeesterweg 27B, 0575 519 271. Reserveren noodzakelijk.

Word Vriend of Donateur

Om het Cellofestival op het hoge niveau te houden en de kans te geven elke twee jaar weer nieuwe en bijzondere programma’s te presenteren is er rondom het festival een groep enthousisatie fans actief als Vrienden van het Cellofestival Zutphen.

Vanaf € 50,- per jaar bent ook u vriend. Ook kunt u, vanaf € 150,- per jaar, vriend-donateur worden van het Cellofestival Zutphen. Vriend-donateurs helpen het festival met een fiscaal gunstige schenking gezien onze culturele ANBI status

Wilt u ook Vriend of Donateur van het Cellofestival Zutphen worden? Neem dan contact op met de penningmeester: ties.hartman@hotmail.com

Sponsoring

Word sponsor van het Cellofestival Zutphen en verbind je langdurig aan het festival met een internationaal breed publiek
Als sponsor van het Cellofestival ondersteun je de visie van het festival: het verbinden van mensen, muziek en talent.
Als sponsor kan je activaties ontwikkelen voor jouw bedrijf, ontvangsten organiseren voor jouw stakeholders of netwerken met de betrokken partners van het Cellofestival.
Op verschillende niveaus kan je je aan ons verbinden: van hoofdsponsor tot sponsor tot partner van een concert of optreden.
Meer informatie? Neem contact met ons op!
Geefwet (ANBI)

Het Cellofestival Zutphen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat het festival belastingvrij schenkingen kan ontvangen, terwijl voor de schenker de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Ook een erfenis of legaat is belastingvrij.